AnaSayfa / Genel / Kahve falında buğday kusmak

Kahve falında buğday kusmak

Kahve falında buğday kusmak her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına, zor bir döneme gireceğine, zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine rivayet eder.

Kahve falında buğday kusmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle ya da genelde ilişkilerle ilgili ilginç bilgiler edinebilirsiniz.

Kahve falında buğday kusmak bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına, gönlünün ferahlayacağına alamet eder.

Kahve falında haşere kusmak kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında akciğer kusmak refaha erişileceğine, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında klozete kusmak yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine delalet eder.

Kahve falında sarı renk kusmak ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize işarettir.

Kahve falında yediği yemeği kusmak işlerdeki karın artacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağız dolusu beyaz kusmak yeni çalışmalar yapılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında zehirlenmek kusmak hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir