AnaSayfa / Genel / Kahve falında yengeç kusmak

Kahve falında yengeç kusmak

Kahve falında yengeç kusmak karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye, hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına, kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına tabir olunur.

Kahve falında yengeç kusmak gördüyseniz:

  • Seçeneklerinizi gözden geçirmenizde fayda var.

Kahve falında yengeç kusmak kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına, karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yengeç çorbası görmek herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında yengeç ısırması görmek uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında üstünde yengeç görmek tecrübe kazandıracağına, ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında canlı yengeç görmek iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına, hayırlı olaylar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yengeç tarafından ısırılmak kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına, işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında renkli yengeç görmek hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, nasiplerini alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yengeç sokması görmek işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir