AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah siyah kusmak

Kahve falında siyah siyah kusmak

Kahve falında siyah siyah kusmak ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına işarettir.

Kahve falında siyah siyah kusmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda fazla rahat davranışlar içinde olabilirsiniz.

Kahve falında siyah kusmak kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına, mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine delalet eder.

Kahve falında siyah bişey kusmak suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah siyah kusmak mevkilerinin yüksek olacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah renkte kusmak günah işleyeceğine, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına yorulur.

Kahve falında siyah kan kusmak mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine inanılır.

Kahve falında siyah su kusmak olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına alamet eder.

Kahve falında siyah renk kusmak memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah bir şey kusmak ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir