AnaSayfa / Genel / Kahve falında balık kuyruğu yemek

Kahve falında balık kuyruğu yemek

Kahve falında balık kuyruğu yemek fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok rahat bir hayat süreceğine, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında balık kuyruğu yemek gördüyseniz:

  • Sizi yanlış anlamasınlar.

Kahve falında balık kuyruğu yemek her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan fal sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine delalettir.

Kahve falında kuyruklu balık görmek tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine inanılır.

Kahve falında köpek balığı kuyruğu görmek taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında balığın kuyruğunu görmek iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında kuyruğu kopmuş balık görmek zor ve kötü günlerden geçeceğine, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında balığı kuyruğundan tutmak yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında balık kuyruğu görmek borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına, maddi olanakların artacağına tabir olunur.

Kahve falında kuyruksuz balık görmek moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir