AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyruklu balık görmek

Kahve falında kuyruklu balık görmek

Kahve falında kuyruklu balık görmek yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zorlukların bir anda biteceğine, kendisine olan güveninin artacağına, cesaretinin yerine geleceğine, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, patron koltuğuna geçeceğine, sıkıntılı durumlar yaşayacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuyruklu balık gördüyseniz:

  • Bir çok konuda önemli insanlardan destek görmeniz olasıdır.

Kahve falında balık kuyruğu görmek çözümsüz bazı olayların yaşanacağına, bazı radikal kararlar alınacağına alamet eder.

Kahve falında köpek balığı kuyruğu görmek maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında balık kuyruğu yemek insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine, sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında balığı kuyruğundan tutmak hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına delalettir.

Kahve falında kuyruğu kopmuş balık görmek sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine bu sayede de sevdiği bir işle uğraşarak para kazanmanın avantajlarını yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kuyruksuz balık görmek rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına inanılır.

Kahve falında kuyruklu balık görmek helal rızık yiyeceğine, kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına inanılır.

Kahve falında balığın kuyruğunu görmek ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir