AnaSayfa / Genel / Kahve falında balığın kuyruğunu görmek

Kahve falında balığın kuyruğunu görmek

Kahve falında balığın kuyruğunu görmek çok başarılı olacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına, sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına işaret etmektedir.

Kahve falında balığın kuyruğunu gördüyseniz:

  • Ekip çalışmaları içerisinde farklı şanslar barındırıyor.

Kahve falında balık kuyruğu yemek mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına, dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına işaret eder.

Kahve falında balığın kuyruğunu görmek falı kapatan kişinin Kur’an ve Allah aşkıyla yanıp tutuşacağına, kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına alamet eder.

Kahve falında kuyruğu kopmuş balık görmek sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına inanılır.

Kahve falında kuyruksuz balık görmek çok uğraş vereceğine, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına delalet eder.

Kahve falında balık kuyruğu görmek ancak kendisini daha sonra toparlayacağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına inanılır.

Kahve falında balığı kuyruğundan tutmak dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında köpek balığı kuyruğu görmek şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuyruklu balık görmek harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına, bereketli yağmurlara işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir