AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyruğu kopmuş balık görmek

Kahve falında kuyruğu kopmuş balık görmek

Kahve falında kuyruğu kopmuş balık görmek farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine, kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, iyiliklerden yüz çevirmeye, hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, idealist kimse olacağına, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına işarettir.

Kahve falında kuyruğu kopmuş balık gördüyseniz:

  • Ufkunuzu genişletmek, sınırlarınızı büyütmek istiyorsanız bir şeyler yapmalısınız.

Kahve falında kuyruklu balık görmek yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında kuyruksuz balık görmek yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine, istenenden daha fazla mala sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köpek balığı kuyruğu görmek onlara galip geleceğine, sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuyruğu kopmuş balık görmek kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında balığı kuyruğundan tutmak ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında balığın kuyruğunu görmek ardından yeni bir işe gireceğine, çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına inanılır.

Kahve falında balık kuyruğu yemek gelecekte güzel günlere kavuşacağına, dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye işaret eder.

Kahve falında balık kuyruğu görmek bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir