AnaSayfa / Genel / Kahve falında zeytin dikmek

Kahve falında zeytin dikmek

Kahve falında zeytin dikmek aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine, insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına, sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, kolay ve zevkli hale geleceğine, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, malının ve parasının çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında zeytin dikmek gördüyseniz:

  • Yeniden plan yapılması gerekebilir.

Kahve falında zeytin çekirdeği dikmek fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine inanılır.

Kahve falında zeytin ağacı dikmek itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına delalet eder.

Kahve falında zeytin dikmek fal sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, işlerinin sarpa saracağına delalet etmektedir.

Kahve falında zeytin fidesi dikmek uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına, kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında zeytin fidanı dikmek mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine alamet eder.

Kahve falında zeytin sıkmak daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çok zeytin yemek rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine inanılır.

Kahve falında sarı zeytin görmek rızkının artacağına, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir