AnaSayfa / Genel / Kahve falında zeytin ağacı dikmek

Kahve falında zeytin ağacı dikmek

Kahve falında zeytin ağacı dikmek asık yüzlerin güleceğine, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında zeytin ağacı dikmek gördüyseniz:

  • Ticaret, hukuk, halkla ilişkiler, medya ya da yabancılarla ilişkiler başlıklı konularda hızlı gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında zeytin ağacı dikmek yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına işarettir.

Kahve falında zeytin dikmek atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına alamet eder.

Kahve falında zeytin fidanı dikmek kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında zeytin fidesi dikmek sorunlarının çözüleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında zeytin çekirdeği dikmek falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına tabir olunur.

Kahve falında zeytin ağacı ekmek büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına işarettir.

Kahve falında zeytin ağacı kesmek yatırımların heba olacağına, başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine işarettir.

Kahve falında ağaçta siyah zeytin görmek yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir