AnaSayfa / Genel / Kahve falında zeytin çekirdeği dikmek

Kahve falında zeytin çekirdeği dikmek

Kahve falında zeytin çekirdeği dikmek ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin falı kapatan kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına, fal sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine, kara kara düşüneceğine, bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında zeytin çekirdeği dikmek gördüyseniz:

  • Yarım kalmış işleri tamamlamakta, konuşmaktan çok uygulayarak ilerlemekte fayda var.

Kahve falında zeytin çekirdeği dikmek aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil zeytin çekirdeği görmek faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında zeytin çekirdeği kırmak aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına, aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına işarettir.

Kahve falında zeytin ve zeytin çekirdeği görmek çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına alamet eder.

Kahve falında zeytin çekirdeği ekmek iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında zeytin çekirdeği yemek hasretin biteceğine, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında zeytin çekirdeği görmek parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına, bereketli bir yaşama sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında çekirdeksiz zeytin yemek zorluklarının son bulacağına, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir