AnaSayfa / Genel / Kahve falında zeytin fidesi dikmek

Kahve falında zeytin fidesi dikmek

Kahve falında zeytin fidesi dikmek sorunların çözüleceğine, kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, sevinçli haberlerin alınacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına işaret eder.

Kahve falında zeytin fidesi dikmek gördüyseniz:

  • Biraz zaman ayırmanız belli konularda istediğiniz sonuçları elde etmenizi sağlayabilir.

Kahve falında zeytin fidesi dikmek sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında üzüm fidesi dikmek bereketli işler yapılacağına, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çiçek fidesi dikmek hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında marul fidesi dikmek kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çilek fidesi dikmek uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine işarettir.

Kahve falında sebze fidesi dikmek dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında fasulye fidesi dikmek işlerin büyük bir açmaza gireceğine, zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ceviz fidesi dikmek sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir