AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı zeytin görmek

Kahve falında sarı zeytin görmek

Kahve falında sarı zeytin görmek maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, ona kol kanat gereceğine, şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine, türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, güzel işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında sarı zeytin gördüyseniz:

  • Ya da sevdiğiniz bir kişi ilişkilerinizi ilgilendiren konularda yaptığı açıklamalarla sizi şaşırtabilir.

Kahve falında sarı zeytin yemek iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sarı zeytin görmek sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında zeytin ağacı sökmek yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına delalet eder.

Kahve falında zeytin ağacının yandığını görmek uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük siyah zeytin yemek yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, belki ölümler görüleceğine alamet eder.

Kahve falında siyah zeytin yemek görmek çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına delalet eder.

Kahve falında zeytinyağlı salata görmek sorunların birbiri ardına geleceğine, kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına yorulur.

Kahve falında zeytin toplamak ve yemek yokluk çekmeyeceğine, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir