AnaSayfa / Genel / Kahve falında balık kusmak

Kahve falında balık kusmak

Kahve falında balık kusmak ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, duyduğu endişenin iki kat artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, zorlukların baş göstereceğine, hayatının kolaylaşacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine işarettir.

Kahve falında balık kusmak gördüyseniz:

  • Sorunlar ne olursa olsun başınızı kaşıyacak vakit bulamayabilirsiniz.

Kahve falında bütün balık kusmak yaşadıkları sıkıntılardan kurtulmaları için destek olunacağına ve eğitim hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında balık kusmak anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına, geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çiğ balık kusmak yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, herkesi doğru yola çağıracağına alamet eder.

Kahve falında balık kılçığı kusmak sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine, idealist davranacağına yorulur.

Kahve falında balık yemek ve kusmak hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine rivayet eder.

Kahve falında canlı balık kusmak yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında cam parçası kusmak dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında hasta olup kusmak kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir