AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiğ balık kusmak

Kahve falında çiğ balık kusmak

Kahve falında çiğ balık kusmak özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, iyilik ve hayır bulacağına, kendini motive ederek, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine, kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çiğ balık kusmak gördüyseniz:

  • Sevdiğinize biraz daha ilgi gösterin.

Kahve falında çiğ balık kusmak kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına, sıkıntılarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çiğ et kusmak huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına işaret eder.

Kahve falında çiğ et yiyip kusmak büyük bir başarıya ulaşılacağına, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine işarettir.

Kahve falında çiğ et yemek ve kusmak söz sahibi olacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına delalettir.

Kahve falında çiğ yumurta kusmak zorlukların baş göstereceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında çiğ balık temizlemek sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, derin bir nefes alacağına rivayet eder.

Kahve falında balığı çiğ yemek çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine, büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tabakta çiğ balık görmek eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir