AnaSayfa / Genel / Kahve falında balık yemek ve kusmak

Kahve falında balık yemek ve kusmak

Kahve falında balık yemek ve kusmak istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, kıdem atlayacağına, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına inanılır.

Kahve falında balık yemek ve kusmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz misafirleriniz olabilir veya siz davet edilebilirsiniz.

Kahve falında balık yemek ve kusmak her yönden mutlu ve başarılı olmaya, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çiğ balık kusmak parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bütün balık kusmak helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında canlı balık kusmak istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine, huzurlu, mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında balık kusmak sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında balık kılçığı kusmak aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, çok büyük bir proje ortaya koyacağına inanılır.

Kahve falında yemek kusmak şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına, hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında insan eti yemek kusmak evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, günlerini hastanede geçireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir