AnaSayfa / Genel / Kahve falında balık kılçığı kusmak

Kahve falında balık kılçığı kusmak

Kahve falında balık kılçığı kusmak yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında balık kılçığı kusmak gördüyseniz:

  • Yatırımlar, anlaşmalar veya tahsil edilecek borçlar kanalıyla maddi bir kazanç söz konusu olabilir.

Kahve falında balık kılçığı kusmak başarılarının devamlı olacağına, büyük bir karamsarlığa kapılacağına alamet eder.

Kahve falında kılçık kusmak bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine delalet eder.

Kahve falında balık kılçığı temizlemek büyük sıkıntıları olmayacağına, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında balık kılçığı yemek yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına, gelirini de büyük oranda arttıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağzından balık kılçığı çıkarmak girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kılçıklı balık görmek kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında balık kılçığı görmek uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına, yönetici olacağına inanılır.

Kahve falında balığın kılçığını temizlemek aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir