AnaSayfa / Genel / Kahve falında zeytin dalı kesmek

Kahve falında zeytin dalı kesmek

Kahve falında zeytin dalı kesmek çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına, kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına, alım gücünün artacağına, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında zeytin dalı kesmek gördüyseniz:

  • Gerçekte ne istediğinizi veya ne beklediğinizi bulursanız, hayatınızı daha istikrarlı hale dönüştürebilirsiniz.

Kahve falında zeytin dalı kesmek işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına delalettir.

Kahve falında dalında yeşil zeytin görmek çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil zeytin dalı görmek çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine yorulur.

Kahve falında zeytin dalı almak olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına, hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine inanılır.

Kahve falında zeytin dalı kırmak kendi işini açacağına, ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına tabir olunur.

Kahve falında dalından zeytin toplamak belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına, büyük sıkıntılar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında dalından zeytin yemek işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine, borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dalından yeşil zeytin toplamak zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir