AnaSayfa / Genel / Kahve falında dalından zeytin toplamak

Kahve falında dalından zeytin toplamak

Kahve falında dalından zeytin toplamak eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına, yaşamın belli bir düzene oturacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dalından zeytin toplamak gördüyseniz:

  • Son derece huzurlu bir ilişkinin temelini atmanız mümkündür.

Kahve falında dalından yeşil zeytin toplamak işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında dalından zeytin toplamak dertlerin dermanının bulunacağına, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında dalında zeytin görmek sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, karlı bir iş ortaklığı yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında zeytin dalı kırmak mutluluğunun büyüyeceğine, hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına delalet eder.

Kahve falında zeytin dalı koparmak çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, mutluluğa giden yolu bulacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, dualarının gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dalından zeytin yemek mallarının da hayırlı olacağına, kişinin manevi olarak huzurlu bir ruh haline gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dalından yeşil zeytin yemek hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuru zeytin dalı görmek üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir