AnaSayfa / Genel / Kahve falında dalında zeytin görmek

Kahve falında dalında zeytin görmek

Kahve falında dalında zeytin görmek ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine, eksik olan yanının tamamlayacağına, elindeki imkanların artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dalında zeytin gördüyseniz:

  • Uzun zamandır arkadaşınız olan kişiler herşeye karışmaya başlamış olabilirler.

Kahve falında zeytin dalı kesmek strese gireceğine, bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına inanılır.

Kahve falında dalında yeşil zeytin görmek zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine, kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına işarettir.

Kahve falında dalından yeşil zeytin yemek kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine delalet eder.

Kahve falında dalında siyah zeytin görmek yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dalından yeşil zeytin toplamak sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında zeytin dalı almak zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, sıkıntıya düşüreceğine yorulur.

Kahve falında dalından zeytin toplamak çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, hayat standartlarının yüksek olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dalından zeytin yemek keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir