AnaSayfa / Genel / Kahve falında zeytin ağacının yıkıldığını görmek

Kahve falında zeytin ağacının yıkıldığını görmek

Kahve falında zeytin ağacının yıkıldığını görmek ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, esenlik bulup, mutlu olacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, tartışmalı durumların sona ereceğine, çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına, yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına delalet eder.

Kahve falında zeytin ağacının yıkıldığını gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya sosyal yaşamınızı ilgilendiren gelişmeler maddi durumunuzu ya da yaratıcılık gerektiren işlerinizi bir sonraki seviyeye taşımanıza yardım edebilir.

Kahve falında zeytin ağacının yıkıldığını görmek böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine yorulur.

Kahve falında zeytin ağacında zeytin görmek attığı adımların da kendisine hayır getireceğine, borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağaçtan yeşil zeytin toplamak ömrün uzun olmasına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında zeytin ağacı dikmek zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına alamet eder.

Kahve falında zeytin ağacına çıkmak uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında zeytin ağacından zeytin yemek aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağacından zeytin yemek sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında zeytin ağacının altında oturmak zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir