AnaSayfa / Genel / Kahve falında zeytin ağacına çıkmak

Kahve falında zeytin ağacına çıkmak

Kahve falında zeytin ağacına çıkmak ticarette şansının yaver gideceğine, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, beklenmedik olaylarla karşılaşacağına, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına işarettir.

Kahve falında zeytin ağacına çıkmak gördüyseniz:

  • Çocuklarınıza ya da yaratıcı projelere yatırım yapmanız gerekebilir.

Kahve falında zeytin ağacına çıkmak yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine tabir olunur.

Kahve falında ağaçtan zeytin yemek ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında zeytin ağacı budamak eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, hayal edilenlere ulaşılamayacağına rivayet eder.

Kahve falında zeytin ve zeytin ağacı görmek istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına, aileye büyük bir ev alınacağına tabir olunur.

Kahve falında zeytin ağacı görmek ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine delalettir.

Kahve falında ağaçtan yeşil zeytin yemek başına çok güzel olaylar geleceğine, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine delalet eder.

Kahve falında zeytin ağacı tarlası görmek arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine işarettir.

Kahve falında zeytin ağacının altında oturmak aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir