AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin içinde zeytin ağacı görmek

Kahve falında evin içinde zeytin ağacı görmek

Kahve falında evin içinde zeytin ağacı görmek aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine, hayalkırıklığı duyacağına, hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, çok bereketli zamanlar geçireceğine, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, maddi varlığının çoğalacağına, önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına inanılır.

Kahve falında evin içinde zeytin ağacı gördüyseniz:

  • Olumlu ya da olumsuz ne yaşarsanız yaşayın, yepyeni başlangıçlar veya gözle görülür bir yükselme sizi bekliyor.

Kahve falında evin içinde zeytin ağacı görmek sayılan ve sevilen kimse olacağına, malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evin içinde asma ağacı görmek hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin içinde erik ağacı görmek dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında evin içinde elma ağacı görmek ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına, çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize inanılır.

Kahve falında evin içinde meyve ağacı görmek rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, her geçen gün daha ünlü olunacağına delalet eder.

Kahve falında evin içinde ceviz ağacı görmek başına türlü işler geleceğine, rakiplerin teker teker alt edileceğine işaret eder.

Kahve falında evin içinde dut ağacı görmek ele geçen kazancın azalacağına, duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evin içinde yeşil ağaç görmek böylece falı kapatan kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine, herkesin sakinleşmesi için konuşarak ortamın huzura kavuşmasına yardımcı olunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir