AnaSayfa / Genel / Kahve falında zeytin ağacı tarlası görmek

Kahve falında zeytin ağacı tarlası görmek

Kahve falında zeytin ağacı tarlası görmek yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, beklenmeyen yerden gelecek yardımlara, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine delalettir.

Kahve falında zeytin ağacı tarlası gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda çaba göstermenin karşılığını alabilirsiniz.

Kahve falında zeytin ağacı tarlası görmek işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dünya mallarının çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında zeytin tarlası görmek aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına, hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evin içinde zeytin ağacı görmek ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine, geçim derdinin kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında ağaçtan yeşil zeytin toplamak endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine tabir olunur.

Kahve falında zeytin ağacında zeytin görmek kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine, yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye delalet etmektedir.

Kahve falında zeytin ağacı altında oturmak aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına delalettir.

Kahve falında zeytin ağacı kesmek karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında büyük zeytin ağacı görmek huzursuzluklarından kurtulacağına, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir