AnaSayfa / Genel / Kahve falında zeytin ağacı kesmek

Kahve falında zeytin ağacı kesmek

Kahve falında zeytin ağacı kesmek yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen fal sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, zor zamanlar geçirileceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına alamet etmektedir.

Kahve falında zeytin ağacı kesmek gördüyseniz:

  • Güven sorunları oluşabilir.

Kahve falında zeytin ağacı kesmek güzel zamanlar geçireceğine, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında zeytin dalı kesmek kazalardan ve belalardan korunacağına, başarılara yeni başarılar katılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında zeytin kesmek hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine alamet eder.

Kahve falında büyük zeytin ağacı görmek ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında zeytin ve ağacı görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağaçta zeytin görmek iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında ağaçtan yeşil zeytin yemek yaşamının tadını çıkaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına işaret eder.

Kahve falında ağaçtan siyah zeytin toplamak kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir