AnaSayfa / Genel / Kahve falında zeytin ağacı görmek

Kahve falında zeytin ağacı görmek

Kahve falında zeytin ağacı görmek tövbelerinin Allah’a ulaşacağına bu sayede sıkıntılarının, sorunlarının, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına, ticaretinin gelişeceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına, yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine delalettir.

Kahve falında zeytin ağacı gördüyseniz:

  • Daha fazla sosyalleşmeli, yeni kişilerle tanışmalı, daha önce denemediğiniz şeyler denemelisiniz.

Kahve falında ağaçta zeytin görmek kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına inanılır.

Kahve falında zeytin ağacından zeytin yemek kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında zeytin ve zeytin ağacı görmek yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına inanılır.

Kahve falında ağaçtan zeytin yemek kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine ve çok rahat şartlarda yaşayacağına delalettir.

Kahve falında ağaçta siyah zeytin görmek işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine tabir olunur.

Kahve falında zeytin ağacı sulamak sorunlarına da çözümler bulacağına, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine inanılır.

Kahve falında zeytin ağacının altında oturmak çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine inanılır.

Kahve falında zeytin ağacı altında oturmak gönlünce harcama yapmasına, herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir