AnaSayfa / Genel / Kahve falında zemzem suyu içmek

Kahve falında zemzem suyu içmek

Kahve falında zemzem suyu içmek el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına, çok sevineceğine ve heyecanlanacağına, kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına, fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında zemzem suyu içmek gördüyseniz:

  • Belli konularda bazı duyurular yapmanız veya bazo söylemlerinizde ısrarcı olmanız durumunda ileride pişmanlık duyabilirsiniz.

Kahve falında zemzem suyu içmek eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, çok karlı yatırımlar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında zemzem suyunu içmek yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına, ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine alamet eder.

Kahve falında hacca gidip zemzem suyu içmek sevdikleri ile bir arada olacağına, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kabede zemzem suyu içmek başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına rivayet eder.

Kahve falında hurma yemek zemzem içmek keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında kabede zemzem içmek arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine delalet eder.

Kahve falında camide zemzem içmek el üstünde tutulacağına, başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine tabir olunur.

Kahve falında hacca gitmek zemzem içmek büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir