AnaSayfa / Genel / Kahve falında zemzem suyunu içmek

Kahve falında zemzem suyunu içmek

Kahve falında zemzem suyunu içmek rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, iyi geçiminin devam edeceğine, haksızlıklara maruz kalınacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında zemzem suyunu içmek gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde sevgi alışverişleri çoğalıyor.

Kahve falında zemzem suyu içmek huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine tabir olunur.

Kahve falında hacca gidip zemzem suyu içmek eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine yorulur.

Kahve falında kabede zemzem suyu içmek kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında zemzem suyunu içmek eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kabede zemzem içmek yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, çok mutlu olunacağına yorulur.

Kahve falında zemzem içmek işlerindeki bereketin kaçacağına, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hurma yemek zemzem içmek kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, pişman olacağı şeyler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında camide zemzem içmek hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir