AnaSayfa / Genel / Kahve falında zemin kata taşınmak

Kahve falında zemin kata taşınmak

Kahve falında zemin kata taşınmak onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, can sıkıntısının sona ereceğine, sıkıntılar son bulacağına, bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine, gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına, girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında zemin kata taşınmak gördüyseniz:

  • İlişkilerinizde sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Kahve falında zemin kata taşınmak hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına, dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine tabir olunur.

Kahve falında zemin kat ev görmek yükseldikçe yükseleceğine, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına inanılır.

Kahve falında yeşil zemin görmek olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına işaret eder.

Kahve falında ev zemini görmek maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına rivayet eder.

Kahve falında evin zeminini görmek işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına delalet eder.

Kahve falında kaygan zeminde yürümek kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ahşap zemin görmek yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, koyu sohbetler edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tahta zemin görmek yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir