AnaSayfa / Genel / Kahve falında ahşap zemin görmek

Kahve falında ahşap zemin görmek

Kahve falında ahşap zemin görmek hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, kızına daima sahip çıkacağına, karısı şile arasının çok iyi olacağına, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına inanılır.

Kahve falında ahşap zemin gördüyseniz:

  • Bazı kişileri yaptıkları yanlışlar konusunda uyarmaya çalışmanız gergin diyaloglara neden olabilir.

Kahve falında ahşap zemin görmek üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, çok büyük miktarda para kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında toprak zemin görmek uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evin zeminini görmek kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında zemin görmek yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil zemin görmek getirisi çok olan işler yapacağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine inanılır.

Kahve falında zemin kat ev görmek kazancı arttıracağına, işinde ustalaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz zemin görmek olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına işarettir.

Kahve falında kaygan zemin görmek sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir