AnaSayfa / Genel / Kahve falında ev zemini görmek

Kahve falında ev zemini görmek

Kahve falında ev zemini görmek kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, gülen yüzünün de solacağına, maddi rahatlamanın yanı sıra gelirin bir kısmıyla yatırım yapılacağına delalettir.

Kahve falında ev zemini gördüyseniz:

  • İçindeki suların duvarları yıkması için barajın sadece bir bardak suya ihtiyacı kalmış olabilir.

Kahve falında ev zemini görmek bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında zemin kat ev görmek kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine, makbul olan mallara kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin zeminini görmek kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz zemin görmek askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mermer zemin görmek rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına, kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kaygan zemin görmek uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında zemin görmek uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, elinin darlaşacağına alamet eder.

Kahve falında kaygan zeminde yürümek elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir