AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin zeminini görmek

Kahve falında evin zeminini görmek

Kahve falında evin zeminini görmek iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına, konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, hafifleyeceğine, mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında evin zeminini gördüyseniz:

  • Liderlik pozisyonuna soyunmanız veya grubun beyni rolünü üstlenmeniz gerekebilir.

Kahve falında evin zeminini görmek her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına, kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine inanılır.

Kahve falında beton zemin görmek elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil zemin görmek rakipsiz hale geleceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında zemin görmek falı kapatan kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mermer zemin görmek kısa süre içinde işlerinin açılacağına, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında toprak zemin görmek atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine işarettir.

Kahve falında kaygan zemin görmek ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına delalet eder.

Kahve falında ev zemini görmek nazar eden insanların haddini bildireceğine, ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir