AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil zemin görmek

Kahve falında yeşil zemin görmek

Kahve falında yeşil zemin görmek kul hakkına girmeyeceğine, zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına, kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına, adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil zemin gördüyseniz:

  • Diğerlerinin neler istediği veya neler olup bittiği konusunda kafanız karışmış olabilir.

Kahve falında yeşil zemin görmek yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, sorunların birbiri ardına geleceğine rivayet eder.

Kahve falında zemin kat ev görmek karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, işlerin daha kötü bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında ahşap zemin görmek hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine ve planlayacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine işarettir.

Kahve falında kaygan zeminde yürümek sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, artık hep ileriye ve önüne bakacağına delalet eder.

Kahve falında mermer zemin görmek inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde fal sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına yorulur.

Kahve falında kaygan zemin görmek eğlenceli günler geçirileceğine, moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz zemin görmek bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine delalettir.

Kahve falında beton zemin görmek kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir