AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan zehiri görmek

Kahve falında yılan zehiri görmek

Kahve falında yılan zehiri görmek çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, kişiliğiyle de dikkat çekeceğine, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, eksiklerinin farkına varacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yılan zehiri gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı ön plana almak istiyorsunuz.

Kahve falında zehirli yılan sokması görmek çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına rivayet eder.

Kahve falında zehirli siyah yılan görmek emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına inanılır.

Kahve falında yılan zehiri görmek hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında yılanın zehirini çıkarmak hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine alamet eder.

Kahve falında yılanın zehir attığını görmek sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına inanılır.

Kahve falında zehirsiz yılan görmek yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında zehirli sarı yılan görmek bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine tabir olunur.

Kahve falında yılandan zehirlenmek herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine, kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir