AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanın zehirini almak

Kahve falında yılanın zehirini almak

Kahve falında yılanın zehirini almak sıkıntıların çözüm bulacağına, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yılanın zehirini almak gördüyseniz:

  • İş hayatınız, sağlığınız veya duygusal hayatınızla ilgili bazı konular zaman alabilir veya sabrınızı zorlayabilir.

Kahve falında yılan zehiri görmek hastalıklarını yenmeyi başaracağına, kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına alamet eder.

Kahve falında zehirli sarı yılan görmek kısmetlerin azalacağına, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına yorulur.

Kahve falında yılan zehiri içmek kendisine fırsatlar yaratacağına, tamamen içine kapanacağına inanılır.

Kahve falında yılanın zehirini çıkarmak uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında yılanın zehir attığını görmek olaylı günler geçireceğine, yarardan çok zarar getireceğine rivayet eder.

Kahve falında yılanın zehirini almak kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında yılandan zehirlenmek daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında zehirli yılan tutmak ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine, geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir