AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan zehiri emmek

Kahve falında yılan zehiri emmek

Kahve falında yılan zehiri emmek askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna, daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına, kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, çok üzücü olaylar yaşayacağına, saygınlığının da artacağına yorulur.

Kahve falında yılan zehiri emmek gördüyseniz:

  • Size yardımcı olmak isteyen veya sadece öyle görünen birisi gerçekte engelleyici olabilir.

Kahve falında yılan zehiri emmek kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına, sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına tabir olunur.

Kahve falında zehir emmek canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılan zehrini emmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, borcunu ödeyeceğine alamet eder.

Kahve falında zehirli yılan tarafından ısırılmak kazançsız işler peşinde olmaya, hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında zehirli yılan tutmak galibiyetlerinin artacağına, kararlar alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında zehirli yılan görmek hayatının yolunda gideceğine, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında yılanın zehirini aktığını görmek artık daha dikkatli davranacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına yorulur.

Kahve falında küçük zehirli yılan görmek hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir