AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılandan zehirlenmek

Kahve falında yılandan zehirlenmek

Kahve falında yılandan zehirlenmek güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına, bir dediğini iki etmeyeceğine, çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, kişinin çocuk hasreti çekeceğine, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya inanılır.

Kahve falında yılandan zehirlenmek gördüyseniz:

  • Moralinizi fazla bozarsanız sevdiğiniz kimselere karşı kırıcı tutumlara girebilirsiniz.

Kahve falında yılanın zehirini aktığını görmek kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında zehirli sarı yılan görmek donanımlı kılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında zehirsiz yılan görmek hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, dinini yaşayacağına işarettir.

Kahve falında yılan zehiri emmek maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine delalet eder.

Kahve falında zehirli yılan tarafından ısırılmak evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına, sözleri tutulacağına tabir olunur.

Kahve falında yılanın zehirini çıkarmak çalıştığına değeceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında yılanın zehirini almak arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, kavgalı durumların nihayete ereceğine alamet eder.

Kahve falında yılan zehiri içmek iş öğreneceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir