AnaSayfa / Genel / Kahve falında bardakla süt içmek

Kahve falında bardakla süt içmek

Kahve falında bardakla süt içmek bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına, kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, büyük sorunların yaşanacağına, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bardakla süt içmek gördüyseniz:

  • Çevrede baştan çıkartıcı kimseler bulunabilir.

Kahve falında bir bardak süt içmek sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına, arabalara ve topraklara sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bardakla süt içmek yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına işarettir.

Kahve falında bardakta süt içmek haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına, hedeflerine yaklaşacağına işaret eder.

Kahve falında bardaktan süt içmek ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine, büyük bir proje ortaya koyacağına işarettir.

Kahve falında bir bardak süt görmek yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bardaktan süt içtiğini görmek işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bardakta ballı süt görmek rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında süt dolu bardak görmek makam edineceğine, itibar kazanacağına, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir