AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpeğe süt içmek

Kahve falında köpeğe süt içmek

Kahve falında köpeğe süt içmek ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, onlara hayrının dokunacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, kendine olan güvenini kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında köpeğe süt içmek gördüyseniz:

  • Bazı konularla ya da kişilerle aranıza mesafe koymanın ya da kırmızı çizgilerinizi belirtmenin zamanı gelmiş olabilir.

Kahve falında köpek sütü içmek zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine alamet eder.

Kahve falında köpeğe süt içmek deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına delalettir.

Kahve falında koyun sütü içmek kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine, rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ballı süt içmek büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde fal sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına inanılır.

Kahve falında domuz sütü içmek ekonomik olarak zayıflayacağına, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında hindistan cevizi sütü içmek kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında deve sütü içmek sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına işaret eder.

Kahve falında kendi göğsünden süt içmek hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir