AnaSayfa / Genel / Kahve falında zehirli sarı yılan görmek

Kahve falında zehirli sarı yılan görmek

Kahve falında zehirli sarı yılan görmek hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına, problemlerin çözüme kavuşacağına, şeref ve haysiyetin artacağına, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına, kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında zehirli sarı yılan gördüyseniz:

  • Mevcut durumlara veya isteklerinize uyum sağlayan yeni bakış açıları geliştirebilirsiniz.

Kahve falında zehirli sarı yılan görmek yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine işaret eder.

Kahve falında yılandan zehirlenmek bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, istenmeyen bir yolculuğa işaret eder.

Kahve falında zehirsiz yılan görmek birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, işlerin hayırlı kapılar açacağına delalettir.

Kahve falında yılan zehiri içmek ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine yorulur.

Kahve falında yılan zehiri emmek güzel bir gelecek sahibi olunacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına inanılır.

Kahve falında küçük zehirli yılan görmek yol göstereceğine, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında yılanın zehir attığını görmek sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında zehirli yılan tarafından ısırılmak yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir