AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanın zehir attığını görmek

Kahve falında yılanın zehir attığını görmek

Kahve falında yılanın zehir attığını görmek düzenin kurulacağına, arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına, depresif ruh halindeyseniz kurtulacağınıza, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında yılanın zehir attığını gördüyseniz:

  • Birlikte çalıştığınız veya iş yaptığınız kişilerle tartışmamaya özen gösterin.

Kahve falında yılanın zehir attığını görmek kısa sürecek bir işe gireceğine, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine delalettir.

Kahve falında küçük zehirli yılan görmek üzüntülerin ve zorlukların biteceğine, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında zehirli yılanlar görmek işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine delalettir.

Kahve falında zehirli sarı yılan görmek hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, başarılarının devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında zehirli yılan sokması görmek ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına rivayet eder.

Kahve falında zehirli yılan görmek düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına, ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah zehirli yılan görmek sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına inanılır.

Kahve falında zehirli yılan tarafından ısırılmak gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir