AnaSayfa / Genel / Kahve falında zehirli ot görmek

Kahve falında zehirli ot görmek

Kahve falında zehirli ot görmek geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine, kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına, büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına, yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine alamet eder.

Kahve falında zehirli ot gördüyseniz:

  • Boşa zaman harcamayın.

Kahve falında zehirli ot görmek içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine delalettir.

Kahve falında zehirli ot yemek kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dumandan zehirlenmek borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, fal sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine alamet eder.

Kahve falında yılan zehiri emmek iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına yorulur.

Kahve falında fare zehiri içmek elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, kader çarkının kişiden yana döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında zehirli yılan tarafından ısırılmak tatsızlıkların yaşanacağına, kafasının sakinleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında yılandan zehirlenmek kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına alamet eder.

Kahve falında zehirli ekmek yemek sorunların yeni sorunlar doğuracağına, sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir