AnaSayfa / Genel / Kahve falında zehirli ot yemek

Kahve falında zehirli ot yemek

Kahve falında zehirli ot yemek konforlu ve rahat hale geleceğine, birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, hayattan yana keyif bulacağına, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine alamet eder.

Kahve falında zehirli ot yemek gördüyseniz:

  • Oyun planınızda bazı değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında zehirli ot yemek işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, eşiyle bahtiyar olacağına delalettir.

Kahve falında zehirli ot görmek çok büyük sorunlar yaşayabileceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında yemekten zehirlenmek rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında zehirli mantar yemek uzun yıllar boyunca çekeceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında zehir yemek yeni bir ortama girileceğine, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında zehirli yemek görmek hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, dini duygularının ve inancının güçleneceğine ve dolayısıyla da iç huzuru yakalayacağına rivayet eder.

Kahve falında fare zehiri yemek hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine işarettir.

Kahve falında zehirli yemek malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, başarısızlığa düşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir