AnaSayfa / Genel / Kahve falında zehirli ok görmek

Kahve falında zehirli ok görmek

Kahve falında zehirli ok görmek gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize, çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına, kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine, bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında zehirli ok gördüyseniz:

  • Zıt cinslerin birbirleriyle gireceği tartışmalara katılmak durumunda kalabilirsiniz.

Kahve falında zehirli ok görmek nazar eden insanların haddini bildireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında oğlunun zehirlendiğini görmek zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine işaret eder.

Kahve falında soba zehirlenmesi görmek geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına, huzursuz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında zehirli sarı yılan görmek sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fare zehiri görmek huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, kişinin rahat bir nefes alacağına alamet eder.

Kahve falında birinin zehir içtiğini görmek huzura ve rahata kavuşacağına, sorunlarının biteceğine alamet eder.

Kahve falında başkası tarafından zehirlenmek ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine, sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına alamet eder.

Kahve falında zehirli ot görmek her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, yaptıklarıyla sorgulanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir