AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunun zehirlendiğini görmek

Kahve falında oğlunun zehirlendiğini görmek

Kahve falında oğlunun zehirlendiğini görmek yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, fal sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, mal edineceğine, iş sahibi olacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, fal sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına, işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine delalet eder.

Kahve falında oğlunun zehirlendiğini gördüyseniz:

  • Kontrolü zor konularda belli varsayımlarda bulunarak hareket etmek doğru olmayabilir.

Kahve falında zehirli ok görmek çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına, kişinin adeta gençleşeceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında oğlunun zehirlendiğini görmek kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında zehirli ekmek para sıkıntısı çekmeyeceğine, ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına rivayet eder.

Kahve falında zehirli hayvan görmek ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine, çok üzüntülü bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında dumandan zehirlenmek bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yılan zehiri görmek girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında zehir içip kusmak sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında zehirli karınca görmek uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir