AnaSayfa / Genel / Kahve falında zehirli ilaç görmek

Kahve falında zehirli ilaç görmek

Kahve falında zehirli ilaç görmek psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, başarı kazanılacağına, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine, kurtuluşa ereceğine, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine inanılır.

Kahve falında zehirli ilaç gördüyseniz:

  • Motivasyonunuzu düşüren kişiler olabilir.

Kahve falında zehirli ilaç görmek hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, canının kıymetini bileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ilaç aldığını görmek dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birisine ilaç vermek isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, rakiplerin her konuda fark atacağına tabir olunur.

Kahve falında ilac vermek geçimini rahat şekilde sağlayacağına, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına tabir olunur.

Kahve falında ilaç yapmak aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına yorulur.

Kahve falında mavi ilaç görmek gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölüye ilaç vermek böylelikle yüzünün güleceğine, borç batağına düşeceğine inanılır.

Kahve falında ilaç yazdırmak hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir