AnaSayfa / Genel / Kahve falında ilaç yapmak

Kahve falında ilaç yapmak

Kahve falında ilaç yapmak problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, daha güzel ve daha iyi yaşayacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, yeni arkadaşlıklar kuracağına, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ilaç yapmak gördüyseniz:

  • Zayıf noktalarınızı güçlendirebileceksiniz.

Kahve falında ilaçlama yapmak kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ilaç yapmak zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında tarım ilacı görmek şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fazla ilaç içmek eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine alamet eder.

Kahve falında elinde ilaç görmek hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına, çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına inanılır.

Kahve falında doktorun ilaç yazdığını görmek dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine, rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bebeğe ilaç içirmek sorumlu tutacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında fare ilacı görmek şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir