AnaSayfa / Genel / Kahve falında ilaç yazdırmak

Kahve falında ilaç yazdırmak

Kahve falında ilaç yazdırmak sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, maddi olarak epey kayıp verileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, kötü günler için daima kenarda para tutacağına tabir olunur.

Kahve falında ilaç yazdırmak gördüyseniz:

  • Fiziksel veya duygusal durumunuzun ya da iş hayatınızın ön planda olabileceği bir sürece giriyorsunuz.

Kahve falında ilaç yazdırmak çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına delalettir.

Kahve falında doktorun ilaç yazdığını görmek atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine delalet eder.

Kahve falında doktora ilaç yazdırmak sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz ilaç görmek tatsız günlerin geride bırakılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ilaç fitil görmek epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, kendine çeki düzen vereceğine inanılır.

Kahve falında göze ilaç görmek ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüye ilaç almak yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, fal sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ilaç çalmak kazancın yarı yarıya artacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir