AnaSayfa / Genel / Kahve falında zehirli arı görmek

Kahve falında zehirli arı görmek

Kahve falında zehirli arı görmek tövbelerinin karşılık bulacağına, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına, büyük zararlara uğrayacağına, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, kötü sözler duylacağına yorulur.

Kahve falında zehirli arı gördüyseniz:

  • Sorunlar ne kadar ağır olursa olsun başınızı kaşıyacak vakit bulamayabilirsiniz.

Kahve falında zehirli arı görmek iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında zehirli ekmek yemek rahatının yerine geleceğine, türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına işarettir.

Kahve falında yılanın zehirini çıkarmak kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine, huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında tüpten zehirlenmek işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına delalet eder.

Kahve falında zehirli hayvanlar görmek bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına inanılır.

Kahve falında zehirli yılan tutmak hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yılandan zehirlenmek karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine, onlardan destek göreceğine ve hayır bulacağına yorulur.

Kahve falında zehirli örümcek görmek sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir