AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini zehirlemeye çalışmak

Kahve falında birini zehirlemeye çalışmak

Kahve falında birini zehirlemeye çalışmak her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, kazancın helal şekilde artırılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına, mutsuz olacağına, kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, içinin rahatlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birini zehirlemeye çalışmak gördüyseniz:

  • Başkalarının zamanına veya sorunlarına ya da konularına göre davranabilir veya program yapabilirsiniz.

Kahve falında birini zehirlemeye çalışmak evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine tabir olunur.

Kahve falında zehirlemeye çalışmak hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına, çalışmalarının karşılığını alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında zehirli kertenkele görmek rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, uğradığı zararların telafi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında zehirli gaz görmek sonucun kendisi için çok iyi olacağına, yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine yorulur.

Kahve falında zehirli yılanlar görmek verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında zehirli sinek görmek dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında gazdan zehirlenmek onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına inanılır.

Kahve falında birinin zehir içtiğini görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir