AnaSayfa / Genel / Kahve falında sınav notunu öğrenmek

Kahve falında sınav notunu öğrenmek

Kahve falında sınav notunu öğrenmek bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, bir sebeple hem çok şaşıracağına, bir sebeple fal sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, bu durumdan kurtulmak için iş konusunda deneyimli birisinden yardım alması gerektiğine yoksa daha kötü durumlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sınav notunu öğrenmek gördüyseniz:

  • Bazı planlarda değişiklikler söz konusu olabilir.

Kahve falında sınav notunu öğrenmek borçluysa borcunu ödeyeceğine, hayırlı evlat sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında sınavdan yüksek not aldığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında sınav notu görmek az da olsa kazanç elde edeceğine, hanesindeki rızkın da artacağına yorulur.

Kahve falında sınavda iyi not almak sermayesinin boşa gideceğine, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında sınav notları görmek kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sınavda yüksek not almak büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına işarettir.

Kahve falında sınavda iyi not aldığını görmek sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sınavdan iyi not almak böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir